Alba Connect SH.P.K.

Alba-Connect-SH.P.K.

Prej fillimit tonë në vitin 2018 e deri më sot kemi zgjeruar portfolion e shërbimeve tona në marketing digjital, marketing për rrjete sociale, marrëdhënie publike dhe web/kreativitet.

Sot Alba Connect me vete sjell përvojë shumë-vjeçare me kompani jashtë tregut vendor dhe dëshirojmë që përvojën tonë ta ofrojmë në shtetin e Kosovës.